Telcoma website foto 08883

Over Telcoma

Installatiebedrijf Telcoma biedt u een totaaloplossing voor de installatie- en elektrotechniek in de regio Midden-Nederland.

Installatie bedrijf Telcoma

Regio: Tiel, Culemborg, Gorinchem en Den Bosch 

Technische installaties innoveren steeds meer om energieverbruik te minimaliseren en veiligheid en gebruikersgemak te vergroten.

Telcoma werkt samen met fabrikanten en onderzoekers om de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de installatie- en elektrotechniek toe te passen. Dit maakt Installatiebedrijf Telcoma voor u een betrouwbare en vooruitstrevende partner.

Gratis en vrijblijvend!

Ons team

Het meest waardevolle gereedschap is het team van installatiebedrijf Telcoma. De medewerkers bezitten de juiste service-eigenschappen. Zij zijn gekwalificeerd voor hoogwaardige installaties, maar ook voor ambachtelijke technieken.

Telcoma team foto
01

Onze aanpak?

Energiebesparing, veiligheid en comfort zijn volgens Telcoma dè aspecten waaraan moderne installaties moeten voldoen.

02

Onze uitvoering?

Wij gebruiken alleen de beste mensen en materialen. Telcoma levert in samenspraak met u en onze leveranciers de beste oplossing.

03

Onze ervaring?

Ruim 40 jaar ervaring resulteert in brede vakkennis, om van ontwerp en uitvoering tot nazorg elk vraagstuk te kunnen aannemen.

werkgebied

Telcoma is met haar diensten actief in de regio Tiel, Culemborg, Gorinchem en Den Bosch. Veel bedrijven en particulieren worden al meer dan 40 jaar in deze regio’s, vakkundig bediend. Eerst vanuit Waardenburg, sinds 2023 vanuit ons nieuwe bedrijfspand in Zaltbommel.

Group 32