Sanitair badkamer particulier Telcoma

Gas, water, sanitair & riolering

Vakkundige installaties en service voor water en gas

Sanitaire installaties

Telcoma heeft ruime ervaring in het installeren van sanitaire installaties en onderdelen.

In samenwerking met sanitair showrooms van leveranciers realiseert Telcoma vakkundige badkamers voor zowel renovatie als nieuwbouw werken. Daarnaast heeft Telcoma de vakkennis in functioneel sanitair voor kantoorgebouwen, schoolgebouwen en recreatie complexen te ontwerpen en te realiseren.

Voor mindervaliden biedt Telcoma een breed scala aan sanitaire toepassingen in samenwerking met gespecialiseerde leveranciers.

Gratis en vrijblijvend!

Waterleiding alinea

Waterleiding installaties

In het ontwerpen en realiseren van drinkwaterinstallaties heeft Telcoma ruime ervaring en vakkennis.

Veiligheid en functionaliteit staan voorop, geheel volgens de laatst geldende normeringen. Naast het realiseren van drinkwaterinstallatie voor woonhuizen verzorgen wij ook grotere drinkwaterinstallaties voor kantoren, bedrijven en scholen inclusief de bluswaterinstallaties.

Daarnaast ontwerpt en realiseert Telcoma ook warmwaterinstallaties met anti-legionellabeveiligingsprogramma's in combinatie met warmwatercirculatie leidingen voor zorg- en sportinstellingen.

Gasleiding installaties

Voor het installeren van gasleidinginstallaties voor de woningbouw en utiliteit bent u bij Telcoma aan het juiste adres. Ontwerp en installatie worden uitgevoerd volgens de laatst geldende normeringen en criteria.

Gasleiding gasmeter Telcoma Installatie
Riolering aanleg Telcoma

Vuil- en schoonwater riolering

Schoon- en vuilwaterrioleringen, zowel renovatie als nieuwbouw worden volgens de laatste richtlijnen ontworpen en geïnstalleerd. Daarnaast installeert Telcoma ook zogenoemde volvullingsystemen, zoals Vacurain systemen van Dyka of Pluvia systemen van Geberit en de nieuwste ontwikkelingen van infiltratie en pomp put units.

Waterontharding

Misschien wel de belangrijkste reden voor u om te kiezen voor een waterontharder: geen gepoets en geboen met chemische, irriterende middelen om de kalkaanslag te verwijderen.

Service en onderhoud

Om de waterkwaliteit en hardheid te garanderen is periodiek onderhoud zeer belangrijk. De waterontharder wordt dan volledig nagekeken en gereinigd. Het mechanische gedeelte van de ontharder en de rubbers worden ingevet. De kunsthars die de kalk uit het water haalt, wordt ontsmet en het zout wordt gecontroleerd en bijgevuld.

Het desinfecteren van de kunsthars is belangrijk om mogelijke bacteriële groei tegen te gaan. Dit kan ontstaan als er gedurende een langere periode geen water wordt getapt. Na de onderhoudsbeurt wordt er een watermonster genomen en kunt u weer één jaar genieten van uw zachte water.

Waterontharder Telcoma

Recente gas, water,
sanitair & riolering projecten