Service en onderhoud Installatie bedrijf telcoma

Reparaties, service & onderhoud

Uw reparaties aan bestaande installaties die een groot ongemak met zich meebrengen, verhelpt de afdeling service snel voor u.

(spoed) Reparatie service

Uw reparties aan bestaande installaties die een groot ongemak met zich meebrengen, verhelpt de afdeling service snel voor u. Denkt u aan:

  • Sanitair, water en gasleidingen bij lekkages
  • Defecte binnenriolering (excl. verstoppingen)
  • Lekkende cv-installatie en/of radiatoren en/of vloerverwarming
  • Regelingen/thermostaten
  • Elektra en verlichting binnen- en/of buitenshuis
  • Ventilatiesystemen

 U kunt uw reparatieverzoek dagelijks bij Telcoma melden tijdens kantooruren van 8:00 uur tot 17:00 op telefoonnummer 0418-651266 of mail info@telcoma.nl.

Spoedreparaties die gevaar op kunnen leveren of grote schade kunnen aanrichten worden altijd met voorrang behandelt. Voor spoedreparties buiten kantooruren kunt u de servicedienst bereiken op het centrale storingsnummer 0418-653100

Onderhoud & service

Voor het onderhoud van uw cv-ketel, geiser, hete lucht Heather, gasboiler ed. heeft Telcoma een onderhoudsdienst voor u beschikbaar. U kunt hiervan gebruik maken in combinatie met een onderhoudscontract gastoestellen.

De CO gecertifieerde Servicemedewerker geeft uw gastoestel periodiek een onderhoudsbeurt, maakt alle onderdelen rondom het gastoestel schoon, stelt het toestel op de juiste gasdruk af voor een optimale schone en zuinige verbranding. En stelt een veiligheid CO-certificering rapport op

Onderhoud aan uw installatie verlengt de levensduur van uw installatie aanzienlijk en verhoogt de veiligheid.

Neem voor meer informatie over de mogelijke contracten en prijzen contact op en vraag geheel vrijblijvend een brochure aan.

Onderhoud en service Telcoma