Telcoma website foto 09545

Woningbouw

Telcoma: Uw betrouwbare partner voor grootschalige en duurzame woningbouwprojecten.

vakkundigheid
ook op grote schaal

Uw gehele portfolio duurzaam en goed geïnstalleerd? Installatiebedrijf Telcoma denkt graag, op maat, met u mee voor de best passende oplossing.

Duurzame Oplossingen voor Woningbouwprojecten

Bij Telcoma zetten we onze expertise in om woningbouwprojecten duurzaam en efficiënt te realiseren. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij bieden maatwerkoplossingen die energie-efficiëntie en comfort maximaliseren. Ons gespecialiseerde team werkt nauw samen met ontwikkelaars en architecten om innovatieve installaties te leveren die voldoen aan de hoogste normen.

Toonaangevende Technieken en Materialen

Met meer dan 40 jaar ervaring in de installatiebranche, gebruiken wij bij Telcoma de nieuwste technieken en materialen om de kwaliteit en duurzaamheid van uw woningbouwprojecten te waarborgen. Van geavanceerde HVAC-systemen tot energiezuinige warmtepompen en ventilatiesystemen, wij zorgen voor installaties die niet alleen functioneel, maar ook toekomstbestendig zijn.

100% gratis en vrijblijvend

01

Onze aanpak?

Energiebesparing, veiligheid en comfort zijn volgens Telcoma dè aspecten waaraan moderne installaties moeten voldoen.

02

Onze uitvoering?

Wij gebruiken alleen de beste mensen en materialen. Telcoma levert in samenspraak met u en onze leveranciers de beste oplossing.

03

Onze ervaring?

Ruim 40 jaar ervaring resulteert in brede vakkennis, om van ontwerp en uitvoering tot nazorg elk vraagstuk te kunnen aannemen.

Telcoma website foto 08883

Vraag een offerte aan

Onze offerte bevat een gedetailleerd overzicht van de werkzaamheden, materialen en kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat wij voor uw woningbouwproject kunnen betekenen.