Elektra, Verlichting

Elektra:
Installatiebedrijf Telcoma verzorgt voor u het complete elektrotechniek programma van kracht- en zwakstroominstallaties voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Het geheel van ontwerp en uitvoering is gefocust op de praktische uitvoerbaarheid en de veiligheid met als eindresultaat een keurig nette gemonteerde storingsvrije installatie.

Daarnaast kunt u bij Telcoma terecht voor datacommunicatie, inbraak-en brandbeveiliging en intercomsystemen. U krijgt advies voor al uw elektra vraagstukken en wensen.

Project verlichting:
In samenwerking met vele verlichtingsfabrikanten biedt installatiebedrijf Telcoma een compleet programma projectverlichting. Vele scholen, bedrijfskantoren, kinderdagverblijven, zorginstellingen en woningen heeft Telcoma voorzien van functionele en mooie verlichting.

Een verlichtingsadvies waarin alle wensen en mogelijkheden zijn opgenomen, dient als basis voor een compleet uitgewerkt lichtplan op maat. De laatste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en design neemt Telcoma voor u in het lichtplan mee.

hanglamp-quasar

noodverlichting-van-lien